In het weekend


.

Local Sunday mini markt – elke eerste zondag van de maand

Lokale helden en heldinnen presenteren hun mooie, creatieve, lokale, ambachtelijke, hippe spullen en ideeën. Geniet van 20 lokale & creatieve helden en dat allemaal op één plek. In de Twentsche Foodhal. Elke eerste zondag van de maand kun je lekker winkelen op de Local Sunday mini Market in de Twentsche Foodhal. De markt is van 12:00 tot 17:00 uur geopend en is gratis te bezoeken. Er staan hier circa 20 ondernemers op het gebied van creativiteit, groen, vintage, kunst, handgemaakt, vinyl, kids, eten, workshops en muziek.

Twentsche Foodhal

Hoge Bothofstraat 45

Toegang gratis


.

Elke 1e zaterdag van de maand in Delden, streekmarkt

Afbeeldingsresultaat voor streekmarkt delden

De Streekmarkt Twente wordt iedere eerste zaterdag van de maand gehouden van 9.00 tot 15.00 uur; zomer en winter!

Waar

In het centrum van Delden (Ov), rond de Oude Blasiuskerk bij de Marktstraat.

Delden staat bekend om zijn leuke winkels, galeries en horecagelegenheden. En om het prachtige wandelgebied bij Kasteel Twickel.

Auto

U kunt gratis parkeren!  Volg hiertoe de P-routes 1, 2 en 3. Vanaf de parkeerterreinen achter Hotel De Zwaan, bij het Station en bij de sporthal De Reiger is het drie à vier minuten lopen naar de streekmarkt aan de Markstraat, in het centrum, naast de Oude Blasiuskerk.

Trein

Delden heeft ook een eigen treinstation aan de lijn Zutphen-Oldenzaal. U loopt in enkele minuten van het NS-station naar het plein van de Oude Blasius, waar de Streekmarkt Twente wordt gehouden. De afstand is ongeveer 500 meter.

Streekmarkt Twente: de mooiste & leukste boerenmarkt van het Oosten!


.

Binnenkort vindt u hier meer activiteiten die in het weekend plaatsvinden.

Voor eenmalige activiteiten kunt u terecht op de pagina Tips voor de komende tijd.