Theater – Schouwburg

 

 

Muziekcentrum en theater

Op de website https://www.uitinenschede.nl/agenda# vindt u de meest actuele informatie over voorstellingen, programma etc.

van het Wilminktheater en het Muziekcentrum.

 


 

Operalunches

Tijdens de zeer succesvolle Operalunches verzorgen talenten uit de stal van de Nederlandse Reisopera een verrassend en divers programma. Met een hoogwaardig repertoire, al dan niet uit eerdere producties, en een vooraf besteld lunchpakket, is dit de lekkerste operaversnapering van Twente! Twee weken voorafgaand aan dit Broodje Cultuur worden de zangers en het repertoire bekend gemaakt via de website. Meer info:   Jong operatalent in de schijnwerpers in een intiem lunchconcert in het mooiste theatertje van Nederland!
Vijf maal per jaar presenteren wij een lunchconcert met jong operatalent in Theater Concordia in Enschede. Ieder concert met steeds weer andere zangers en zangeressen, die hun eigen unieke programma voor die gelegenheid samenstellen.

De OperaLunch is vijf maal per jaar op donderdag en duurt van 12.30 tot 13.30 uur.

Toegangskaarten (€10,-) kun je bestellen www.concordia.nl of telefonisch via 053 – 430 09 99.

TIP: bestel bij het kopen van uw kaartje meteen een lunchbox van Eetcafé Sam Sam voor €4,50. De lunch mag gewoon mee de zaal in!

http://www.reisopera.nl

053 – 430 09 99

Euro: 10,-

Concordia

Oude Markt 15

 


 

Lunchconcerten

De gratis te bezoeken lunchconcerten zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres.

Studenten (onder andere masterstudenten) van ArtEZ en Codart en jonge talentvolle musici zorgen samen voor een gevarieerd programma, van kamermuziek tot jazz. Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar. De concerten duren ongeveer een uur en starten om 12.30 uur. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden voor de lunchconcerten.

Wilminktheater Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Receptie: tel. 053 485 85 85
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur

Kijk op de website voor data en programma:

https://www.wilminktheater.nl/lunchconcerten/

 


 

Samen naar het theater met Vier het leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. Wilt u meer informatie over de activiteiten van Vier het Leven? Klik dan hier.

Landelijk telefoonnummer: 035 – 5245156

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 18:00 uur

E-mail adres: info@4hetleven.nl