Zwemmen

 

 

 

Aqua Vitaal

Aqua Vitaal is een gezellige activiteit voor senioren die gezond in beweging willen blijven. Je kunt 2 uur gebruik maken van alle faciliteiten van het zwembad en deelnemen aan diverse groepslessen van 30 minuten. Tussendoor is er voldoende tijd om even te ontspannen onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Tijdens elke eerste maandag van de schoolvakantie zijn kleinkinderen bij Aquadrome van harte welkom om mee te zwemmen.

Naast de Aqua Vitaal ochtenden die bij alle baden worden aangeboden, bieden we bij Aquadrome ook nog enkele lessen Fifty Fit aan van 45 minuten.

Aquadrome

Zwembad Slagman,

Tel. 053 488 8900

Kijk voor tijden en prijzen op de website: http://sportaal.nl/zwemmen/aquasporten/aqua-vitaal/

 

Klik hier voor een filmpje.

 


 

Zwemmen voor reumapatiënten

Zwemmen voor reumapatienten (R.P.Z.V.E.) Uw conditie verbeteren, lekker bewegen of gezellig groepsverband zwemmen, het kan allemaal bij R.P.Z.V.E. Vrijblijvend proefzwemmen, meld u dan hiervoor aan.

Reumapatiënten Zwemvereniging Enschede

Tel. 053 476 2345

 

Klik hier voor een filmpje.

 


 

Watervrienden

De Enschedese Watervrienden is een zwemvereniging aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond, met meer dan 400 leden en bestaat al sinds 1955. De vereniging kent veel zwemactiviteiten zoals: synchroomzwemmen, wedstrijdzwemmen, figuurdrijven. Naast het gebeuren in en om het zwembad wordt bij de “Enschedese Watervrienden” grote waarde gehecht aan onderling contact, een zwemvereniging als vriendenclub!. Hierbij staat centraal dat iedereen de kans moet krijgen om te sporten en daarbij staat het plezier in de zwemsport voorop. Nieuwsgierig geworden, kom een kijken in het Aquadrome.

http://www.enschedesewatervrienden.nl/

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar zwemmen@enschedesewatervrienden.nl

 

Klik hier voor een filmpje.